Wijn zoeker

Zoek


Opendeur winkel Linden za 30 april en zo 1 mei met Eva Fricke en Julia Bertram

dinsdag 5 april 2016

Tijdens het weekend van zaterdag 30 april en zondag 1 mei is het tijd voor onze grote lentedegustatie in Linden. Meer dan 80 wijnen staan klaar om ontdekt te worden.

Zaterdag 30 april van 10-18u

Zondag 1 mei van 11-18u

Zoutrootjesstraat 23, 3210 Linden

HIER KAN JE DE DEGUSTATIELIJST DOWNLOADEN

We zijn ook trots te melden dat 2 toppers zelf aanwezig zullen zijn. Eva Fricke (op zaterdag en zondag tot 14u30) en Julia Bertram.

EVA FRICKE / Rheingau. Eva is niet alleen één van de meest intelligente wijnbouwers die we kennen, ze speelt het in haar eentje zomaar even klaar om als niet-Rheingauer daar aan de top mee te spelen. Wie haar al eens heeft bezocht en/of gesproken kan dit alleen maar beamen. Ze heeft moeilijke jaren achter de rug. Niet kwalitatief uiteraard, maar haar miniscule bedrijfsgrootte maakte het haar financieel niet altijd makkelijk. Waar een wil is, is een weg. En met veel inzet, hard werken en doorbijten heeft ze nu een eigen kelder én voldoende percelen in topwijngaarden om veilig te zitten voor de toekomst. Een domein dat we quasi van dag 1 kennen. En ééntje niet meer weg te denken uit ons gamma.
 Eva brengt enkele van haar 2015 Rieslings mee.

Frickebis

JULIA BERTRAM / Ahr. Wat een entree. 2014 is haar eerste jaargang, en werkelijk heel haar Spätburgunder collectie is indrukwekkend. Verwacht geen zware blockbusters, dit zijn o zo fijne en delicate wijnen. Haar voorraad tijdens de opendeur in Merchtem was in een mum van tijd weg. Over de eerste flessen die de klanten thuis hebben geopend kregen we enkel lof. Voor de opendeur in Linden hebben we een voorraad opzij gehouden zodat zoveel mogelijk mensen deze wijnen kunnen ontdekken. Er zal net zoals in Merchtem een limiet staan op het aantal fl per persoon, dat lijkt ons het meest fair om zoveel liefhebbers deze parels te laten ontdekken. Julia brengt 4 Spätburgunders en 1 Frühburgunder mee. Allen jaargang 2014.

Julia Bertram Bis

Met Eva en Julia hebben we 2 grote troeven om de degustatie van Linden te komen bezoeken. Meer info volgt de komende weken.

 

Nieuwsoverzicht