Wijn zoeker

Zoek


NIEUW: Vinikus on the road, een toeristische zijsprong van Vinikus&Lazarus

zaterdag 21 oktober 2017

Met trots kunnen we Vinikus on the road aankondigen, als toeristische zijsprong van Vinikus&Lazarus. Vinikus&Lazarus is al 18 jaar een heuse wijnspeeltuin voor Gerd, maar zijn uitgesproken passie voor specifiek de Duitse wijnregio’s, wijnwandelen doorheen de aldaar gelegen prachtige wijngebieden en genieten van een goed glas en bord vroeg om een eigen thuis. Die thuis is nu verenigd in een website waar o.a. om de 3-4 weken een door Gerd geteste prachtige wandeltocht zal worden beschreven: in woord en beeld met een gastronomische tip. Dit kan je terugvinden onder de blog van www.vinikus.be 

Maar, voor wie zelf zin heeft om de Duitse wijngebieden te ontdekken -en dit samen met Gerd zijn ervaring- is een VW California aangeschaft die vanaf april 2018 te huur is voor reisavonturen. Zo een VW California is echt reizen in alle vrijheid! 
De wagen wordt optioneel verhuurd met een uitgebreid informatiepakket én persoonlijk reisgesprek voor verschillende Duitse regio’s. Momenteel is dat Ahr, Nahe, Rheinhessen, Pfalz en Baden. In de nabije toekomst komt daar nog Mitterhein, Rheingau en Franken bij.

Wat omvat zo een informatiepakket?

-Mogelijke overnachtingsplekken voor de VW California
-Heel wat restauranttips 
-Verschillende wandelroutes. Deze staan kort beschreven, maar via de wandelGPS die mee in het pakket zit, kan je elke wandeling makkelijk volgen. 
-Handige reis-, wijn- en wandelgidsen

Op basis daarvan, en op basis van een persoonlijk reisgesprek, kan je een gepaste reisroute opstellen. 
Wil je liever andere oorden bezoeken? Dat kan uiteraard ook. Zo is er ook een hele lijst met staanplaatsen in de Alpen (Oostenrijk, N-Italië en Zwitserland). Een lijst die er kwam na een fantastische roadtrip afgelopen zomer van 3 weken.

Neem alvast een kijkje op www.vinikus.be, want naast 2 inleidende berichten met meer informatie over het idee en de wagen, staat al een eerste wandelbericht online.
Op de website kan je je mailadres achterlaten, dan verneem je als eerste wanneer een nieuw wandel/reisbericht online staat.

Dus: inschrijven op de nieuwsbrief op www.vinikus.be en/of de facebookpagina Vinikus on te road liken!

Voor Vinikus&Lazarus blijft uiteraard alles hetzelfde, het fijne reizen en genieten in Duitsland krijgt nu een extra gezicht!

Voor meer info, contacteer Gerd:

0478/34 69 84
www.vinikus.be
info@vinikus.be

Nieuwsoverzicht