18 / 05 / 2022

Herfstdegustatie 21, 22 & 23 oktober

Proef bijna 100 wijnen uit ons gamma!

Ontdek bijna 100 wijnen!

Onze openingsdegustatie van einde april op onze nieuwe locatie was een succes. Nog nooit ontvingen we zoveel bezoekers. Het was ook erg fijn vele van ons klanten terug te zien. Door Corona verliep het meeste contact digitaal.

We plannen al volop onze volgende degustatie. Het is momenteel nog te vroeg om iets over de wijnen te zeggen die zullen te proeven zijn. Wat wel vaststaat is de aanwezigheid van Elli Geil-Bierschenk van Weingut J. Geil. Dat domein vormt niet alleen het fundament van Vinikus&Lazarus, we zijn trots te melden dat Elli zowat de sterkste collectie ooit van het domein zal meebrengen. Naast de klassieker zullen er 4 perceelselecties 2021 van Riesling te proeven zijn, waaronder de schitterende Westhofener Morstein. In rood verwachten we de lang verwachte Frühburgunder Geyersberg 2020 (aka Goldkapsel) en de Spätburgunder Stein 2020.

Je leest hier binnenkort wie de tweede producent is die aanwezig zal zijn.

Noteer alvast:

Vrijdag 21 oktober van 18-22u
Zaterdag 22 oktober van 10-18u
Zondag 23 oktober van 11-17u

Wil je persoonlijk advies?
Stel je vraag hier!

  Ben je 18 jaar of ouder? Voor deze website moet je 18 jaar of ouder zijn. Verifieer je leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "< 18 jaar" om te verlaten.

  Keuze factuuradres

  ×

  Keuze factuuradres

  ×
  preloader