Wijn zoeker

Zoek


Weingut am Stein met beste witte wijncollectie van 2014 in Eichelmann

dinsdag 17 november 2015

Samen met de Gault-Millau Weinguide is Eichelmann de belangrijkste wijngids van Duitsland. Jaarlijks worden in verschillende categorieën domeinen bekroond. Eén van de meest prestigieuze is die van wijncollectie van het jaar. Dat Weingut am Stein met hun witte 2014 collectie deze prijs in Eichelmann krijgt, stemt ons zeer gelukkig. Niet alleen kennen we dit domein sinds jaargang 2002, we weten maar al te goed welke investeringen (op alle vlakken) ze hebben gedaan om het huidige niveau te bereiken.


Am Stein werkt al jaren overtuigd biodynamisch, kent onwaarschijnlijk gemotiveerde medewerkers en bovenal hebben Sandra en Ludwig het hart op de juiste plaats. Mensen die we enorm waarderen en respecteren. Hun wijnen bezitten een zeer eigen stijl, en Silvaner VINZ beschouwen we als één van de beste Silvaners van Duitsland. Een witte wijn van wereldniveau.


De komende jaren mogen we nog veel van hen verwachten. Sinds enkele maanden is hun nieuwe kelder klaar, wat een ware speelkamer is voor Ludwig. Hij installeerde er enkele amforen, wat beslist enkele unieke wijnen zal opleveren. Wordt vervolgd!

Nieuwsoverzicht