Wijn zoeker

Zoek


Chablis 2012 van Thomas Pico (Pattes Loup)

donderdag 7 november 2013

Onze voorraad Chablis van 2011 was al van voor de zomer uitverkocht, de Premier Cru's van Pattes-Loup waren al met de reseveringen weg. Het verlossende bericht van Thomas Pico dat zijn 2012 wijnen mooi ontwikkelen op vat maakte ons bijzonder gelukkig. 

Dit wonderkind maakt Chablis uit het boekje: enorme precisie, mineraal en een puristische kracht. Wijnen met lengte, alsof de kalkstenen in vloeibare vorm binnenlopen. In welke persuitgave dan ook, Thomas Pico wordt geroemd om zijn stijl en staat zonder blikken of blozen nu al bij de allergrootsten uit de appellatie. 

Thomas laat zich door al die aandacht niet opjagen, noch kiest hij voor een grotere productie. Zijn productie van 20.000 flessen zijn bij hem allemaal al op voorhand verkocht en wij kunnen naast een mooie hoeveelheid van de instapchablis ook beschikken over zijn 3 Premier Cru's. Die kunnen tot einde maart worden gereserveerd aan primeurprijzen.

Tot einde maart 2013 kan je de Premier Cru's reserveren aan €23,31 per fles (ipv €25,90). Reserveren is trouwens aanbevolen, de vorige jaargang was bij binnenkomst bij ons al uitverkocht.

Pattes-Loup, Chablis 1er Cru, Côte de Jouan 2012

Pattes-Loup, Chablis 1er Cru, Beauregard 2012

Pattes-Loup, Chablis 1er Cru, Butteaux (voorheen Montmain) 2012

Reserveren kan via info@vinikusenlazarus.be of met dit formulier 

 

RESERVEREN IS NIET MEER MOGELIJK. DE WIJNEN ZIJN UITVERKOCHT

Nieuwsoverzicht