Wijn zoeker

Zoek


VDP eert Vinikus&Lazarus

donderdag 14 september 2017

VDP (Verband Deutscher Prädikatsweingüter) verenigt al meer dan een eeuw de elite onder de Duitse wijnproducenten. Quasi alle grote namen uit Duitsland zijn lid van VDP. Uit ons gamma is dit Wittmann, Christmann, von Winning, Schäfer-Fröhlich, am Stein en Adeneuer.

Elk jaar organiseert VDP in Berlijn het exclusieve diner "Handverlesen" in het majestueuze Bodemuseum in Berlijn. Een avond waar VDP Duitse topproducenten verenigt met nationale politiek en nationale en internationale pers. Dit jaar was dit onder het thema "Benelux", en uit die landen werd door VDP enkele mensen geëerd voor hun jarenlange inzet en passie voor Duitse topwijn.

Voor België ging deze prestigieuze eer naar collega-importeur Langbeen en Vinikus&Lazarus. Iets waar we bijzonder trots op zijn, en een extra reden om nog meer in te zetten op al het moois qua wijnen van onze Oosterburen. Duitsland als wijnland begeestert ons al jaren, we houden van de diversiteit van stijlen, de warme mensen, de boeiende evoluties,... Er is geen groter plezier dit naar jullie over te brengen!

 

20170911_185847

20170911_194540

20170911_201401

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht