• Gratis verzending vanaf € 200 | 8% korting vanaf €350 | 10% korting vanaf €500 | exclusief proefpakketten en promoties
  • advies?+32 (0)16 43 73 78

Bestellen & retourneren

Bestellen

Wanneer we je bestelling ontvangen gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je krijgt van ons een bericht wanneer je bestelling wordt verzonden/geleverd of wanneer je bestelling klaarstaat om af te halen in onze winkel te Linden.

Er staat geen vaste termijn op wanneer je de wijn zal ontvangen indien je koos voor verzending/levering aan huis. We streven naar een zo snel mogelijke afhandeling, dat is in principe binnen een week.

Korting

Er geldt 8% korting op bestellingen vanaf €350, en 10% korting op bestellingen vanaf €500. Deze korting is niet geldig op proefpakketten en niet cumuleerbaar met eventuele andere promoties.

Verzenden

Transportkosten

Bestellingen vanaf €200 incl BTW worden gratis aan huis geleverd. Voor kleinere bestellingen wordt een transportkost van €15,00 incl BTW berekend.

Afhalen

Afhalen in onze winkel te Linden kan zonder afspraak tijdens de openingsuren:
Donderdag & vrijdag van 16-19u
Zaterdag van 9-14u

Buiten deze openingsuren is afhalen ook mogelijk na afspraak.

Endepoelstraat 3A 017
3210 Linden
info@vinikusenlazarus.be
+32 16 43 78 78

Afhalen in Merchtem bij Gerd kan eveneens, maar enkel na afspraak:

Spiegellaan 26
1785 Merchtem
gerd@vinikusenlazarus.be
+32 478 34 69 84

Retourneren

Het kan altijd gebeuren dat je niet tevreden bent over je aankoop, of dat er iets is misgelopen met je bestelling. De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat je als klant toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product ons te informeren dat je van je aankoop afziet. De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend, teruggestuurd te worden binnen de 5 werkdagen nadat je ons informeerde. Wij (Vinikus&Lazarus) kunnen teruggezonden goederen weigeren of niet terugbetalen wanneer de fles geopend werd, wanneer de producten door de klant werden beschadigd of wanneer de klacht te laat na de levering wordt gemeld. Vinikus&Lazarus draagt geen enkele kost of verantwoordelijkheid betreffende het door de koper terugsturen van goederen. Goederen die teruggestuurd worden zonder voorafgaand bericht worden ook niet aanvaard. De kosten voor het terugsturen van de zending berust bij jou als klant.

Wat met kurkwijn?
Tot een jaar na de aankoop geven we je de garantie dat we je kurkfles vervangen. Indien dit niet kan met dezelfde wijn krijg je een aankooptegoed van de initiële aankoopwaarde. Er wordt geen geld teruggestort.

Bezinksel
Heel wat van onze domeinen filteren hun wijnen niet, of geen geven extra koudebehandeling tegen wijnsteenzuur. Dat betekent dat er een depot in de wijn kan zitten. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van de wijn en is dus geen reden waarom flessen kunnen worden geretourneerd.

Indien je met een klacht of opmerking zit, neem gerust contact op via info@vinikusenlazarus.be of via +32 16 43 73 78. Een goede babbel kan veel frustraties voorkomen. We communiceren dan ook hoe we je retour zullen aanpakken.

Heb je een vraag of opmerking?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!
Ben je 18 jaar of ouder? Voor deze website moet je 18 jaar of ouder zijn. Verifieer je leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "< 18 jaar" om te verlaten.

Keuze factuuradres

×

Keuze factuuradres

×
preloader