• Gratis verzending vanaf € 200 | 8% korting vanaf €350 | 10% korting vanaf €500 | exclusief proefpakketten en promoties
 • advies?+32 (0)16 43 73 78
03 / 11 / 2022

Tasting dinner Weingut von Winning in GLASS Wine & Bistro op maandag 5 december

Ontdek de topwijnen van Weingut von Winning, samen met de keuken van Wouter Van Tichelen.

Al jaren is Weingut von Winning een vaste waarde in ons gamma. En ook in Duitsland hoort dit domein bij de allergrootste. Ze houden vast aan een eigenzinnige keuze voor kleinere vaten voor hun wijnen, inclusief Riesling. En toch slagen ze erin de terroirverschillen tussen al hun percelen prachtig tot uiting te brengen. Hun gamma Riesling is indrukwekkend, meer dan 15 verschillende percelen worden apart gevinifieerd als Erste en Grosse Lage. Het draait niet alleen rond Riesling, ook Sauvignon Blanc scheert hoge toppen.

Op maandag 5 december komt Andreas Hütwohl naar het gloednieuwe restaurant GLASS Wine&Bistro in Antwerpen, met Jurgen Lijcops en chef Wouter Van Tichelen aan het roer. Er wordt een mooi 4-gangenmenu geserveerd, en bij elke gang komen meerdere wijnen van Weingut von Winning in het glas, waaronder Grosses Gewächs. Andreas Hütwohl zorgt voor de enthousiaste begeleiding.

>> INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK (Inschrijven is niet meer mogelijk)

PRAKTISCH

GLASS wine & bistro
Vlaamse Kaai 40
2000 Antwerpen
www.wijnbistro-glass.be

Aanvang: 19u
Prijs all-in: €140 (Aperitief, 4-gangenmenu, wijnen, water, koffie)
Maximaal 22 deelnemers

Je inschrijving is definitief na onze bevestiging.

Wil je persoonlijk advies?
Stel je vraag hier!

  Ben je 18 jaar of ouder? Voor deze website moet je 18 jaar of ouder zijn. Verifieer je leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "< 18 jaar" om te verlaten.

  Keuze factuuradres

  ×

  Keuze factuuradres

  ×
  preloader