• Gratis verzending vanaf € 200 | 8% korting vanaf €350 | 10% korting vanaf €500 | exclusief proefpakketten en promoties
 • advies?+32 (0)16 43 73 78
22 / 02 / 2024

Workshop “Kaas en Wijn” met The Cheese Rebel op donderdag 28 maart

Kom meer te weten over de uitgebreide kaaswereld en over de combinatie met wijn.

**DEZE AVOND IS VOLZET**

Eén van de meest gestelde vragen in onze winkel, is welke wijn past bij een kaasschotel. Het antwoord kan verrassend lijken voor sommigen: er bestaat namelijk niet zoiets als de perfecte kaaswijn, toch niet een wijn die alle kazen aankan. Net zoals de wijnwereld is de kaaswereld ontzettend gevarieerd met een enorme weelde aan stijlen. Het is daarom beter kazen in te delen volgens hun familie (witschimmel, roodbacterie, blauwschimmel, etc…). Ook doen witte wijnen het in de meeste gevallen beter dan rode wijnen.

Om meer inzicht te geven in de rijkdom van kazen en over de combinatie met wijn, organiseren we  in samenwerking met The Cheese Rebel op donderdag 28 maart een avond die een antwoord kan bieden op vele kaasvragen.

Madelief ter Veer van The Cheese Rebel presenteert 5 kaasfamilies met de nodige achtergrond. Als kaasexperte kent ze elk detail. Ze is bovendien zelf kaasmaakster en heeft daarom inzicht in de productieprocessen. Bij elke kaasfamilie plaatsen wij 2 harmoniërende wijnen om de juiste combinatie wijn-kaas aan te tonen. Zonder meer een boeiende avond die je meer inzicht geeft om kaas en wijn te combineren.

Donderdag 28 maart te Linden (Endepoelstraat 3A 017)
Start: 19u
Einde: 22u30

€68 all-in
Kaas als maaltijd, brood, 10 wijnen, water & koffie

>> HIER KAN JE JE INSCHRIJVEN (**VOLZET**)

Na je inschrijving volgt een bevestiging

Wil je persoonlijk advies?
Stel je vraag hier!

  Ben je 18 jaar of ouder? Voor deze website moet je 18 jaar of ouder zijn. Verifieer je leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "< 18 jaar" om te verlaten.

  Keuze factuuradres

  ×

  Keuze factuuradres

  ×
  preloader