• Gratis verzending vanaf € 200 | 8% korting vanaf €350 | 10% korting vanaf €500 | exclusief proefpakketten en promoties
 • advies?+32 (0)16 43 73 78
26 / 07 / 2023

Zondagdegustatie in Merchtem op 24 september

Op algemeen verzoek terug een degustatie in Merchtem! Ontdek een 50-tal wijnen.

Vinikus&Lazarus is al een tijdje gevestigd in Linden -sinds maart zelfs op een nieuwe locatie-, maar we kregen al meermaals de vraag om terug in Merchtem bij Gerd Brabant een degustatie te organiseren. Na de succesvolle editie van vorig jaar herhalen we dit op zondag 24 september.
In de vroegere winkel van Vinikus&Lazarus kan je die dag een 50-tal wijnen proeven, waaronder nieuwe jaargangen van onze klassiekers en uiteraard enkele nieuwe wijnen. Bij mooi weer vindt de degustatie plaats in de tuin.

Inschrijven is niet verplicht, het helpt ons wel deze degustatie goed voor te bereiden.

>> INSCHRIJVINGSFORMULIER

>> DEGUSTATIELIJST

Praktisch:

Zondag 24 september
Vrije toegang van 10-17u

De dag zelf kan je geen wijn meenemen, bestellingen zullen klaar staan ter afhaling in Merchtem op zaterdag 7 oktober, of er kan levering aan huis worden voorzien.

Adres:

SPIEGELLAAN 26
1785 MERCHTEM
0478 34 69 84 (Gerd)
gerd@vinikusenlazarus.be

OPGELET: er zijn werken in de Spiegellaan.
OPTIE 1 (de ruimste parkeermogelijkheid): Parkeer je op de parking van het station van Merchtem. Op het einde van de parking kan je te voet via de Peperstraat naar de Spiegellaan (+- 300 meter)
>> Hier kan je een plannetje downloaden

OPTIE 2 (het dichtste): Geef “Mandsteenweg” in je GPS en parkeer je daar ergens. Op het einde van die straat is de woning van Gerd (hoekhuis Mandsteenweg – Spiegellaan)

Onze grote herfstdegustatie in Linden met ca. 100 wijnen is gepland op vrijdag 20, zaterdag 21 & zondag 22 oktober.

Wil je persoonlijk advies?
Stel je vraag hier!

  Ben je 18 jaar of ouder? Voor deze website moet je 18 jaar of ouder zijn. Verifieer je leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "< 18 jaar" om te verlaten.

  Keuze factuuradres

  ×

  Keuze factuuradres

  ×
  preloader