NV | Blandy's | Madeira
Best serveren tussen 13° en 14° en bewaren in een koele en droge omgeving. De wijn is klaar om te drinken maar kan na op...
NV | Huteau-Hallereau | Loire
Deze tweede bubbel van Huteau Hallereau is echt een leukerd. Het betreft hier een “Méthode Ancéstrale”...
NV | Buloo
Alcoholvrije aperitieven : vaak banaal zoet, meestal flets en nietszeggend. Zeker in vergelijking met de complexiteit van vele a...
NV | JM Sélèque | Champagne
Assemblage enkel van Chardonnay en dit van 5 verschillende percelen (waarvan deels uit Premier Cru). 50% van de wijn vergistte i...
NV | Pietro Cassina | Piëmonte
De nieuwe instapwijn van Pietro Cassine is meteen een schot in de rood. Het is ongelooflijk hoe mooi deze Nebbiolo voor deze pri...
NV | Bernhard Koch | Pfalz
Een heerlijke, betaalbare Sekt. En net zoals voor alle geproduceerde Sekt bij Koch geldt: het gehele proces, van oogst tot degor...
NV | Morgadio da Calçada | Douro
Hier wordt teruggegrepen naar de oude, haast verdwenen stijl witte porto, die het resultaat is van een lange schilweking en een ...