• Gratis verzending vanaf € 200 | 8% korting vanaf €350 | 10% korting vanaf €500 | exclusief proefpakketten en promoties
 • advies?+32 (0)16 43 73 78
17 / 01 / 2024

Twee prijsbeesten in ons gamma

Bernhard Koch wint de Vinum Rotweinpreis en Cascina Barisél krijgt met “Tre Bicchieri” de hoogste onderscheiding in de Gambero Rosso,

Bij de start van het jaar zetten we twee wijnen in de kijker die door hun bijzondere kwaliteit gescoord hebben in hun land. Er zijn vele wijncompetities, maar Bernhard Koch die de Vinum Rotweinpreis wint en Cascina Barisél die met “Tre Bicchieri” de hoogste onderscheiding krijgt in de Gambero Rosso, is iets waar deze domeinen trots op mogen zijn. Beide wijnen zijn vanaf nu te bestellen. De voorraad van de Pinot Noir van Bernhard Koch is gelimiteerd.

Bernhard Koch, Pfalz
Pinot Noir, Hainfelder Letten 2021 
Vinum Rotweinpreis 2023: 95/100, winnaar categorie tot €40 en bekroond tot beste Pinot Noir van de competitie.

Humus, rode bes, krieken in de neus, erg fijn. Sappig en umami in de mond, licht ziltig, veel rood fruit, verfrissend en verweven, zeer lang. Een langeafstandsloper met klasse. Drinken tussen 2025 en 2040. De “Hainfelder Letten” ligt in het noordwestelijke puntje van Hainfeld en grenst aan de dorpen Rhodt en Weyher. De diepe mergelbodem met een laag Muschelkalk en de licht oplopende helling met een zuidelijke oriëntatie maken van de “Letten” één van de topwijngaarden van de regio.

€30,90
Slechts 60 flessen beschikbaar
>> BESTEL HIER <<

Cascina Barisél, Piëmonte
La Cappelletta, Nizza DOCG 2020
In oktober 2023 kreeg deze wijn Tre Bicchieri (maximum score) in de Gambero Rosso gids! De eerste wijn ooit van Barisél die deze onderscheiding kreeg.

Diepe, intens robijnkleur. In de neus complex met kersen op alcohol, pruimen, rozen, ceder, specerijen en aardse toetsen. In de mond opent hij heel soepel, maar dadelijk etaleert hij zijn gespierde body. Heel veel fruit in het middenstuk vermengd met kruiden en dit alles ondersteund door krachtige rijpe tannines. Lange finale. Klasbak.

€26,90
>> BESTEL HIER <<

Wil je persoonlijk advies?
Stel je vraag hier!

  Ben je 18 jaar of ouder? Voor deze website moet je 18 jaar of ouder zijn. Verifieer je leeftijd om de inhoud te bekijken, of klik op "< 18 jaar" om te verlaten.

  Keuze factuuradres

  ×

  Keuze factuuradres

  ×
  preloader